Öne Çıkanlar londra avrupa Cumhuriyet Bayramı balosu Virgin Sport ingiltere SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın İngiltere Ruanda Canan Aktaş

Bu haber kez okundu.

Londra hayalet kasaba olacak ? Londra'da İşletmeler uyardı ! Üçüncü kademe kısıtlamaları Londra'yı hayalet şehri yapar

Avrupa Ajansı (AVA) ve Avrupa Gazetesi/LONDRA-Özel haber-Londra Çarşamba gününden itibaren 3. Kademe Covid kurallarına girecek. Londra belediye başkanı okulların erken kapanmasını istedi. İngiltere'de koronavirüsün 'yeni varyantı' tespit edildi. 16 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 00:01 GMT'den itibaren Londralılar yalnızca açık havada buluşabilecek. Paket servisler dışında barlar ve restoranlar kapakı olacak. İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, "yeni bir koronavirüs çeşidi" ile bağlantılı vakalardaki artıştan sonra yeni ksııtlamaları duyurdu.İngiltere'nin başkenti Londra'daki işletme sahipleri ise daha sıkı kısıtlamaların konaklama sektörünün bazı bölümlerini "dizlerinin üzerinde" bırakabileceği konusunda uyardı.

Londra Berwick Street Traders'ın başkanı Robin Smith, "Mahvolduk" dedi.

Soho'da birkaç işletmenin sahibi olan Smith, tedarikçilerin siparişleri "duyurudan sonraki yarım saat içinde" iptal etmeye başladığını söyledi.

"Kanayan bir burun gibi geliyor. Bundan nasıl kurtulacağımızı yeniden düşünmeliyiz" dedi. Oteller ve Soho'nun ağırlama sektörü açıkken ve Bounce Back Loan programı ile Smith, "normal işin% 50'sinde" ancak faaliyet gösterdiğini söyledi. "Ama daha fazla borç almaya gücümüz yetmez" dedi."Otel yok, ofis çalışanı yok ve soho çok sakin, Soho'nun hayalet bir kasaba olacağı anlamına geliyor."

TIKLA - Restorantlar Barlar, Kafeler Take Away'ler noel ve yılbaşı öncesi tekrar kapandı, teslimat ve paket servisine izin var mı ? Londra tam kapanma Lockdown öncesi Tier 3'e yeniden geçti. Okumak için Tıklayınız 

İngiltere Küçük İşletmeler Federasyonu, işletmelere yardımcı olmak için "Londra etkin noktalarında testler yapılması" çağrısında bulundu.Ealing'deki TKC restoranının sahibi Dilawar Chaudhry, "bugün açıklana kısıtlamalarla restoranım diz çöktü" dedi. Chaudhry şunları söyledi: "Kurumsal bir sosyal sorumluluk olarak yapmamız gerekenleri takdir ediyoruz, ancak Noel'i kaybetmek nakit akışımızda büyük bir boşluk açacak. Yine de borçlarımızı ödemek zorundayız. Kaybedilen işimizi nasıl yakalayacağımızı da bilmiyoruz."

TIKLA-Londra hangi gün başılıyor ? Londra'da kısıtlamaların listesi neler ? Koronavirus pandemisi son dakika. TAM KAPANMA OLACAK MI ( LOCKDOWN)  okumak için tıklayınız 





Londra'da tahmini 4.710 kişi, 10 Aralık'ta Covid-19 için pozitif test yaptı - bir önceki haftaya göre% 93 daha yüksek.



Son rakamlar, Londra genelinde Londra'daki enfeksiyon oranının 10 Aralık'tan önceki haftada 100.000 kişi başına 266.82 vaka olduğunu gösteriyor.Ancak Londra'nın ilçeleri arasında çok büyük farklılıklar var. Doğu Londra'daki Havering'in oranı 100.000'de 506,3'tür. İngiltere Sağlık Bakanlığı'na göre virüs,  Londra ve Güney Doğu'da "60 yaş üstü olanlar dahil tüm yaş gruplarında" yayılıyor. Bakan Hancock, "insanları güvende tutmak" ve hastanelerin dolu kapasitelerine azaltmak için Londra'nın çarşamba günü 3. kademeye geçeceğini söyledi.



Hancock Avam Kamarası'na "Erken müdahale, daha sonra daha fazla zarar verici ve daha uzun süreli sorunların önlenmesine yardımcı olabilir" dedi.



Camden'deki Southampton Arms barını işleten Peter Holt, hükümeti konaklama sektörünü "günah keçisi" yapmakla suçladı.



Holt, "Şu anda gördüğümüz enfeksiyonlardaki artış, kapalı olduğumuz zamandan itibaren, bu yüzden barlara kadar inmiyor," dedi.Holt, yalnızca bağımsız bira fabrikalarından biraların stoklandığı Southampton Arms'ın çoğundan daha fazla vurulacağını söyledi.Holt: "Bağımsız bira fabrikaları biramızı daha büyük bira fabrikaları gibi uzun vadede saklayamaz."Şimdi ne yapacağımızı Tanrı biliyor. İşimiz tehlikede, işimiz tehlikede, geçimimiz tehlikede."



Mağazalar, kuaförler ve spor salonları üçüncü kademe kısıtlamalara göre açık kalacak



Londra kafe zinciri  kurucusu Alexandra Miller, şirketi paket servis hizmetlerine odaklanırken "önümüzdeki ay için biraz olumlu gelişmeler" umduğunu söyledi.Miler, işlerin geçen Aralık ayının yarısı kadar olduğunu söyledi."Aralık genellikle bizim en büyük ayımızdır" dedi."Ama sadece devam etmeyi planlıyoruz. Tüm yapabileceğimiz bu."İngiltere Küçük İşletmeler Federasyonu (FSB), hükümetin Londra'nın otelcilik sektörüne "2021'de bir mücadele şansı" vermek için "yeterli orantılı destek" sağlaması gerektiğini söyledi.Londra FSB ekibinin başkanı Michael Lassman, "İşletmelere gelgiti olabildiğince çabuk döndürme şansı vermek için Londra'daki sıcak noktalarda hızlı ve amansız testler görmemiz gerekiyor" dedi.

Paket servis ve teslimat haricinde üçüncü kademedeki pub ve restoranlar kapandı.Ayrıntılar için Tıklayınız

 Ayrıca kurallara göre, sporseverler stadyumlardaki etkinliklere katılamayacak.Tiyatrolar, bowling salonları ve sinemalar gibi kapalı eğlence mekanları kapalı kalmalıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.