Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Macron'un eşi seçimdeki başarısından daha fazla konuşuyor

Fransa'nın yeni Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ülkenin en genç Cumhurbaşkanı oldu. Ama onun kadar konuşulan bir diğer şey ise Fransa'nın yeni First Lady'si.Kendisinden 24 yaş büyük olan lise öğretmeni Brigitte Macron artık her şeyiyle dünya basının gündeminde. Macron henüz 14 yaşındayken tanışan ikili 2007 yılında evlendi. 3 çocuk ve 7 torun sahibi Brigitti Macron'un giyim tarzı da genç eşine uyumlu olarak son derece spor. İngiliz Daily Mail gazetesi Macron'un yaşından genç görünmek için uyguladığı yöntemleri estetik uzmanlarına sordu. Uzmanlara göre Macron'un genç görünmesinin sırları.

Yüzünde botox olan Macron'un yanak dolgusu ve burun estetiği yaptırdığı düşünülüyor. Dişleri de sonradan yapılmış olan Macron'un saçlarında ekleme var. Genç tarzda ve spor kıyafetler tercih etmesi onun daha genç görünmesine katkı sağlıyor. Estetik uzmanı Dr. Julian de Silva, "Macron genç görünmek için çok uğraşıyor ve bu sayede olduğundan 10 yaş daha genç görünüyor" ifadelerini kullandı. Pariste yaşayan sanat direktörü Delphine de Canecaude ise "O bir rock yıldızı gibi her şeye cesaret ediyor. Ben de 63 yaşındayım ama mini etek ve bu kadar yüksek topuklu ayakkabı giymem, deri ceketleri ve kolsuz etekleriyle çok cesur" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.