Öne Çıkanlar maç saat kaçta 24 haziran seçimleri türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor London Clinic Demir Leydi Dünyaca Ünlü Ambargoed Nazım Çavuşoğlu

Bu haber kez okundu.

Marsilya'da kamyonet otobüs durağına girdi, ölü ve yaralılar var

Kamyonetin şoförü aracını ilk olarak yerel saat ile sabah 09:15'te Croix Rouge bölgesinde bir otobüs durağında bulunan yolcuların üzerine sürdü. Yaklaşık 45 dakika sonra da Valentine bölgesinde başka bir otobüs durağına yöneldi.

İlk olayda bir kişi yaralandı. Bu kişinin durumunun ağır olduğu açıklandı.İkinci olayda ise 40 yaşlarında olduğu açıklanan bir kadın hayatını kaybetti. Yetkililer halka Valentine yakınlarındaki eski liman bölgesinden uzak durmaları çağrısında bulundu.

'Psikolojik sorunları var'

France Info Radyosu, Fransız vatandaşı olan sürücünün hırsızlık, uyuşturucu kaçakçılığı ve patlayıcı silah bulundurma suçlarını içeren bir adli sicili olduğunu bildirdi.Polis kaynakları ise sürücünün psikolojik sorunları olduğunu aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.