Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Milli futbolcu sığındığı teknede boğuldu

Gambiya Futbol Federasyonu Başkanı Lamin Kaba Bajo, Avrupa'ya giderken boğularak ölen Fatim için, 'Onu penaltı atışlarındaki müthiş performansla hatırlayacağım' dedi. Gambiya Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Libya'dan Avrupa'ya ulaşmak amacıyla geçen ay yola çıkan ve alabora olmasının ardından mürettebatıyla batan botun içinde Gambiya Kadın Milli Futbol Takımı'nın 19 yaşındaki kalecisi Fatim Jawara'nın da yer aldığı belirtildi. Gambiya Futbol Federasyonu Başkanı Lamin Kaba Bajo, boğularak hayatını kaybettiği tespit edilen genç kalecinin ailesine baş sağlığı dileyerek şu ifadeleri kullandı. Jawara'yı, Gambiya ile İskoçya temsilcisi Glasgow Girls arasındaki özel maçta yaptığı penaltı kurtarışıyla hatırlayacağım. Uluslararası Göç Örgütü (IOM) tarafından yapılan açıklamaya göre, açlık ve savaş gibi nedenlerle ülkelerinden gitmeye çalışan 4 bin 200'ün üzerinde kişi, bu yıl Akdeniz'de kayboldu. Son olarak, Akdeniz'de Libya ile İtalya arasında iki geminin batması sonucu dün 239 kişi daha yaşamını yitirmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.