Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Oscar ödül törenind Hatice Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Avukat Yaşar Doğan Yeni Boğaziçi Trabzonspor UK

Bu haber kez okundu.

New York'ta 'Halloween yürüyüşü' renkli görüntüler oluşturdu

Cadılar Bayramı yürüyüşü, geçen hafta sonu Pensilvanya eyaletinin Pittsburgh kentinde 11 kişinin ölümüne neden olan sinagog saldırısı ve yine geçen sene Halloween yürüyüşünden saatler önce yaşanan terör saldırısı nedeniyle binlerce güvenlik görevlisi, polis köpekleri ve helikopterlerin gözetiminde sıkı güvenlik önlemleri altında gerçekleşti.


Manhattan'da Greenwich Village'de başlayan ve bu yıl 45. kez düzenlenen etkinliğe birbirinden ilginç maske, makyaj, kostüm ve renkli danslarıyla binlerce kişi katıldı. Cadılar Bayramı geçidini binlerce kişi de kaldırımlardan izledi.
Çizgi film, film ve öykü kahramanlarının yanı sıra gerçek kişi ve karakterlerden de esinlenen katılımcıların renkli görüntüler oluşturduğu yürüyüş, dans gösterilerine de sahne oldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.