Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center

Bu haber kez okundu.

Nusret yeni şubesini Londra’da açtı, Altınlı etin fiyatı 700 sterlin, hemde 24 ayar

İngiltere Nusret’i tartışıyor. 700 pound’a biftek. ABD, İspanya, Dubai ve Yunanistan’da çok sayıda restoranı bulunan Nusret Gökçe yeni şubesini Londra’da açtı. Gökçe’nin Londra şubesindeki dudak uçuklatan fiyatlar İngiltere’de gündem oldu. Saltbea hareketi ile tüm dünyada tanınan Türk işletmeci Nusret Gökçe, ABD, İspanya, Dubai ve Yunanistan’ın ardından yeni şubesini İngiltere’nin başkenti Londra’da açtı. İngiliz Daily Mail gazetesi yazarlarından Jan Moir, Nusret’in yeni restoranındaki dudak uçuklatan fiyatları yazısına taşıdı. Nusret’in 700 pound’a satışa sunduğu 24 ayar altın biftek tepkilere neden oldu.

Moir, uçuk fiyatlara rağmen İngiliz sosyetesinin restorana akın ettiğini duyururken, altın kaplama bifteğin de fiyatına rağmen en çok tercih edilen ürünlerden biri olduğunu ekledi. 

Moir, 700 poundluk fiyatına rağmen yan masanın iki tane altın kaplama biftek sipariş ettiğini anlatırken, ‘Kim altın kaplama biftek yer demeyin. Yan masamdakiler iki tane sipariş verdiler” dedi. Ünlü yazar, Nusret’in restoranını ‘Bir hamburgere 100 pound ve bir Coca Cola’ya 9 s vermeyi umursamayan zengin etoburlar için büyük bir karnaval olarak nitelendirdi. Gazete, Nusret’in Londra şubesinin fiyatlara rağmen müşteri sıkıntısı yaşamadığının da altını çizdi.

Reality şon yıldızı ve sosyal medya fenomeni Gemma Collins de Nusret Gökçe’nin Londra’daki ilk müşterilerinden biriydi. TIKLA VİDEO İZLE 

Ünlü isim, kendisine 700 pound mal olan 24 ayar altın bifteğinin tadını çıkarırken çekilen videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

DAHA ÖNCE DE ELEŞTİRİLMİŞTİ

38 yaşındaki Gökçe’nin Londra’daki restorandaki yemek fiyatları, daha önce Emre Mor’un menajerliğini de yapan Muzzi Özcan tarafından sert eleştirilere maruz kalmıştı. Muzzi Özcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Nusr-et Londra, hayatımda ödediğim en gereksiz yemek! Milli dedik, milli gurumuz dedik, 3 tane burger 3 bin 600 TL!” ifadelerini kullanmıştı. Gökçe, yeni şubesini ‘Dünyanın kalbinde açıldı’ notuyla sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.