Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

O eyalet Twitter'dan başlattığı kampanyayla ABD'den ayrılmak istiyor

ABD seçimlerini Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'ın kazanması özellikle Demokratların güçlü olduğu eyaletlerde büyük bir şok etkisi yarattı. Washington'a en fazla delege gönderen eyalet olan California'da yaşayanlar, sosyal medyada ABD'den ayrılma kampanyası başlattı. #CalExit etiketiyle Twitter üzerinden başlatılan kampanyada, Californialı seçmenler eyaletin ABD'den ayrılmasını istiyor. Eyaletin dünyada altıncı büyük ekonomi olduğunu söyleyen seçmenler, twitter üzerinden binlerce mesaj attı.

"TRUMP BENİM BAŞKANIM DEĞİL"

Ayrıca California eyaletinde bir takım eylemler düzenlendi. Los Angeles, Dan Diego, San Francisco gibi şehirlerde düzenlenen eylemlerde 'Trump benim başkanım değil' sloganları atıldı.ABD'de dün başkanlık seçimlerinin yanı sıra dokuz eyalette belli bir yaşın üzerindeki kişilerin belli miktarlarda marihuana bulundurması üzerine oylama yapıldı. California, Massachusetts ve Nevada'da yapılan oylamada marihuana tüketimi ve satışı serbest bırakıldı.Florida, North Dakota ve Arkansas'ta ise marihuananın tıbbi amaçlarla kullanılmasına onay verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.