Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç ne zaman maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc chp haberleri muharrem ince türkiye

Bu haber kez okundu.

Okul bahçesinde 250 kilo ağırlığında bomba bulundu

Türklerin de yoğun olarak yaşadığı Köln’ün Mülheim semtindeki bir okulun bahçesinde inşaat çalışmaları sırasında bulunan bombanın etkisiz hale getirilmesi için çalışma başlatıldı.Köln Belediyesi basın sözcüsü, Amerikan yapımı olan bombanın yerin yaklaşık dört metre derinliğinde olduğunun tespit edildiğini açıkladı. Sözcü ayrıca bombanın imha çalışmaları esnasında güvenlik önlemi olarak 250 metre yarıçaplı alan içinde oturan yaklaşık 600 kişinin evlerinden tahliye edildiğini söyledi.Almanya’da bir kısmı yerleşim yerlerinde olmak üzere 2. Dünya Savaşı’ndan kalma patlamamış çok sayıda bomba bulunuyor. Bu bombalar kontrollü şekilde etkisiz hale getiriliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.