Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu Min-Jae Kim

Bu haber kez okundu.

Pakistan'da 26 kişi yaşamını yitirdi

Eyalet başkenti Peşaver ve çevre bölgelerinde dün öğleden sonra bastıran şiddetli sağanak yağış, bazı evlerin çatısının çökmesine, duvarların yıkılmasına sebep oldu.Kazalarda ilk belirlemelere göre 26 kişi hayatını kaybederken, 180'den fazla kişi de yaralandı. Şehirdeki tüm hastanelerde acil durum ilan edildiği ve takviye ekip çağrıldığı belirtildi. Üst düzey yerel hükümet yetkilisi Riaz Han Mesud, AFP'ye verdiği demeçte ölü ve yaralı sayısını doğruladı.   Pakistan Meteoroloji Merkezi, yağışların önümüzdeki 24 saat boyunca devam edebileceğini açıkladı. Pakistan'da, çarpık yapılaşma ve bina yapımında kullanılan malzemelerin kalitesizliği nedeniyle her yıl onlarca kişi aşırı yağışların getirdiği kazalarda hayatını kaybediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.