Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu İbrahim Doğuş Bozcader londra yönetim kurulu

Bu haber kez okundu.

Pakistan'da patlama oldu çok sayıda ölü ve yaralı var

Ülkenin kuzeydoğusundaki Lahore kentinde meydana gelen patlamada en az 20 kişi de yaralandı.Patlamanın nedeni bilinmiyor. İlk gelen haberler elektrik jeneratörünün patlamış olabileceği yönündeydi, ancak polis daha sonra bomba ihtimali üzerinde durduklarını açıkladı.Terörle Mücadele Departmanı yetkilileri olay yerinde patlayıcı izi bulduklarını açıkladı.Terörle Mücadele Departmanı yetkilisi Muhammed İkbal, gazetecilere yaptığı açıklamada patlamanın olduğu binada neden patlayıcı madde bulunduğunu ve uzaktan kumandalı patlayıcı olup olmadığını araştırdıklarını açıkladı.Pakistan son günlerde İslamcı militanların bombalı saldırılarıyla sarsıldı. Son iki haftada meydana gelen saldırılarda 125 kişi hayatını kaybetti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.