Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Romantik filmler kilo aldırıyor

Duygusal filmler kilo aldırıyor. Bilim adamları ilk deneyde abur cubur verilen katılımcılara gözleri yaşartan "Aşk Hikayesi" (Love Story) ve kahkahaya boğan "Beni unutma" (Sweet Home Alabama) filmlerini izletti. "Aşk Hikayesi"ni izleyenlerin komedi filmini izleyenlerden yüzde 36 fazla atıştırdığı belirlendi. İkinci deneyde ise bilim adamları sinema salonlarında yere ve çöplere atılan patlamış mısır kutularını sayarak ne tür filmlerin daha fazla yemeğe ittiğini araştırdı.George Clooney'nin başrol oynadığı duygusal "Solaris" filmini izleyenlerin komedi türündeki "Kalbinin sesini dinle" (My Big Fat Greek Wedding) filmini seyredenlerden yaklaşık yüzde 55 fazla mısır tükettiği saptandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.