Öne Çıkanlar londra ingiltere türkiye acun ılıcalı Londradan İtalya turuna londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği

Bu haber kez okundu.

Rus büyükelçisine yönelik saldırı Türkiye-Rusya ilişkilerini nasıl etkiler

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un hayatını kaybettiği saldırıyı, ‘terör saldırısı' olarak değerlendirdi ve gelişmeleri takip ettiklerini ifade etti.

Olayı 'terör saldırısı' olarak yorumlayan Zaharova, suçluların gerekli cezaya çarptırılması gerektiğini, bu yönde Türkiye'den söz aldıklarını kaydetti. Sözcü, olayı Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyine taşıyacaklarını da ekledi.

İLİŞKİLER OLUMSUZ ETKİLENİR Mİ ?

Rusya Devlet Duması Güvenlik Komisyonu Başkanı Leonid Eduardovich Slutsky de, saldırının Türkiye-Rusya ilişkilerini olumsuz etkilemeyeceğini ifade etti.

TOPLANTI İPTAL EDİLMEDİ

Öte yandan, Türkiye, Rusya ve İran dışişleri bakanlarının Suriye'de çözüm arayışı için yarın Moskova'da yapacakları toplantının iptal edilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı açıklandı.

RUS BASINI: "OLAYIN ARKASINDA FETÖ VAR"

Devlet televizyonu Russia 24 ise, olayın arkasında Fetullahçı Terör Örgütünün olduğu bilgilerine yer verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.