Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa muharrem ince maç ne zaman maç hangi kanalda kktc Samsunspor koronavirüs gazete

Bu haber kez okundu.

Rusya şokta metro saldırısıyla ilgili ölü ve yaralı sayısı artıyor

St. Petersburg’da metro istasyonunda dün meydana gelen patlamada en az 11 kişi hayatını kaybetti, 51 kişi yaralandı. Rusya Başsavcılığı, olayın bir terör saldırısı olduğunu açıkladı. Patlamanın, trenin Sennaya Ploşad istasyonundan Tehnologiçeskaya Institu istasyonuna vardığı an gerçekleştiği ifade edildi.

PUTİN KENTTEYDİ

Ne olduğu tespit edilemeyen, şarapnel dolu bir cismin infilak ettiği belirtilirken, bunun trenin istasyona vardığı an olması saldırganların can kaybını artırma niyeti olarak değerlendirildi. Metronun içinden patlamış tren kapıları ve yerde yatan insanların görüntüleri geldi. Saldırı Rusya lideri Vladimir Putin’in de St. Petersburg şehrinde bulunduğu sırada meydana geldi. TV ve radyo haberlerinde Putin’in patlama noktasından 20 km uzakta bulunduğu belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.