Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri son haber ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax

Bu haber kez okundu.

Sırrı Süreyya Önder siyaseti bırakıyor

Sözcü'den Kamil Elibol'un haberine göre, hükümetle İmralı arasında yürütülen çözülme sürecinin önemli aktörlerinden biri olan HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde milletvekilliğine aday olmayacak.

"SÜREÇTEN ÇOK YORULDUM"

Haberde, önceki gün Meclis'te Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile biraraya gelen Önder’in bazı milletvekilleriyle yaptığı sohbet toplantısında “Süreçten çok yoruldum. Artık aday olmayı kesinlikle düşünmüyorum. Aktif siyasette yer almayacağım” dediği ifade ediliyor. Ancak Önder, Kanal D Haber mikrofonlarına bu konuda 'yorum yapmıyorum' dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.