Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Suruç'a havan topu mermisi düştü, 4 yaralı

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Suriye sınırındaki Suruç ilçesinde 3 mahallenin boşaltılmasına ve bu bölgedeki okulların ikinci bir emre kadar tatil edilmesine karar verildiğini bildirdi. Sınıra zırhlı araçlarla takviye yapıldı. Sınırda hareketli bir gün yaşanıyor... Öğle saatlerinden itibaren çatışmaların şiddetlendiği Suriye’nin Kobani tarafından saat 13.20’de atılan bir havan mermisi, sınırı aştı ve 2 kilometre mesafedeki Suruç’un Atmanek Mahallesi’nde bir evin duvarına isabet ederek patladı. Merminin, Suriye tarafında bir duvarı delip geçerek, Polat'a ait evin  bir köşesinden girip diğer köşesinden çıktığı görüldü. Patlamada, şarapnel parçaları ve kırılan duvardan seken taşlardan, evde bulunan 4 kişiyi yaraladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.