Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri ataturk çiftlik bank tutuklama siirt eruh suikast türkiye ve rusya Hasan Gönen Londradan İtalya turuna suriye gerilim

Bu haber kez okundu.

Taksim'de dün gece 5 kişi gözaltına alındı

Cumhuriyet Anıtı çevresi ile Taksim Meydanı'na çıkan cadde ve sokaklardaki bariyerler, 20.30 sularında görevliler tarafından toplanmaya başlandı. Beyoğlu Belediyesi'ne bağlı temizlik görevlileri de İstiklal Caddesi ve meydanda çevre temizliği yaptı. İl dışından gelen polisler, kendilerine tahsis edilen İETT otobüslerine binerek Taksim'den ayrılmaya başladı. Cumhuriyet Caddesi Alt Geçidi ile Sıraselviler Caddesi araç trafiğine açıldı. Geçici olarak durdurulan Hacıosman-Yenikapı metro seferleri de normale döndü. Gün içinde kapalı olan restoran, mağaza ve kafelerin, Taksim'de hayatın normale dönmesi üzerine kepenklerini açarak hizmet vermeye başladığı gözlendi. Öte yandan, sabah saatlerinden itibaren park halinde bekleyen TOMA, ambulans ve itfaiye araçlarının bir bölümünün meydandan ayrıldığı görüldü. Polisin Cumhuriyet Anıtı etrafında güvenlik önlemleri devam ediyor.

MİS SOKAKTA GERGİNLİK

Bu arada, saat 19.00 sularında İstiklal Caddesi'ne çıkan Mis Sokak'ta polisler ve bir grup arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polisler, sokağı kapatan çelik bariyerleri kaldırırken, TOMA yardımıyla grubu, sokağın Tarlabaşı kısmına kadar götürdü. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nin yaya geçişine açılmasından kısa süre sonra 5 kişi slogan atıp, pankart açtı. Polis, pankartı toplarken 2'si kadın 5 kişiyi gözaltına aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.