Öne Çıkanlar londra türkiye ingiltere londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği

Bu haber kez okundu.

Trump'ın istihbarat başdanışmanı Flynn "Gülen'in Usame Bin Ladin'den farkı yok"

70 yaşındaki Donald Trump, sadece ABD'yi değil tüm dünyayı ters köşe yaptı. Hillary'e umut bağlayan üst akıl, şoka uğradı. İlk sırada ise FETÖ'nün elebaşı Gülen yer aldı. Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı Korgeneral Michael Flynn'ın Gülen'in iadesine ilişkin kaleme aldığı yazı teröristleri şoka uğrattı. Flynn, yazısında Gülen'in Usame Bin Ladin'den farkı olmadığını anlattı. Türkiye'ye iade edilmesi gerektiğini vurguladı. Trump'ı kutlamayan Gülenciler ise bu yazıdan sonra sesini çıkardı! Teröristbaşı Gülen'i savunan hukuk firması Steptoe & Johnson LLP bir açıklama yaptı. Açıklamada, "İade süreci ciddi bir süreçtir. Siyasi bir mesele haline gelmemelidir. ABD, güçlü demokratik kurumlara sahiptir ve buna bu tür konuların ele alındığı yargı da dahildir. Bunu gelecek hükümet için de ümit ediyoruz ve bundan eminiz" ifadesi kullanıldı. Donald Trump tarafından ABD Savunma Bakanı yapılmasına kesin gözüyle bakılan general Flyyn, Gülen ve cemaatini topa tuttu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.