Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice

Bu haber kez okundu.

Uçaktayken mail okudu faturası karşısında şok oldu

Alınan bilgiye göre Singapur Havayolları'na ait bir uçakla Singapur'a doğru hareket eden Gutsche, olayı şöyle anlattı: "Uçaktayken internete girip sadece bir e-postamı kontrol ettim. Bir PowerPoint dosyasıydı ve yaklaşık 4 MB'lık bir dosyaydı. 155 sayfadan oluşan bu dosyayı indirdikten sonra bunun bana maliyetinin en fazla 100 dolar olacağını düşünmüştüm; ancak 1171 dolarlık faturayla karşılaşınca ne yapacağımı şaşırdım."Singapur Havayolları, 30 MB veriyi 28.99 dolara satmasına rağmen sadece 4 MB kullandığını iddia eden Gutsche'un çıkarılan faturaya itiraz edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.