Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Türk toplumu için COVID-19 aşı koronavirüs Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Aktuel Event filiz altın kelebek ödül töreni hakaret paylaşım

Bu haber kez okundu.

Vefat eden İngiliz milyarder oğluna servet bıraktı

İngiliz kraliyet ailesine yakınlığıyla bilinen Grosvernor, Londra’da sahip olduğu 121 hektar arsayla ülkenin en zengin toprak sahiplerinden biri olarak tanınıyor. İngiltere'nin en zengin üçüncü kişi olan Grosvernor, 25 yaşındaki oğluna tam 9 milyar sterlin miras bıraktı.

LONDRA'NIN EN PAHALI BÖLGESİ

Ünlü milyarderin ailesinin 1677’den beri topraklarına sahip olduğu ve nesiller boyunca kalkındırdığı Mayfair ve Belgravia bölgeleri, günümüzde Londra’nın en pahalı semtleri arasında bulunmakta.

DÜNYADA DA ÇOK FAZLA KONUTA SAHİP

CNBC’nin haberine göre aile İngiltere’de sahip olduğu toprakların yanı sıra, dünya çapında de birçok konut ve işyerine sahip.

Dük ünvanını 1979’da babasının ölümüyle edinen ve sonrasında aile işlerinin başına geçen Cavendish, 1990’ların sonunda geçirdiği sinir krizini işinin ve devamlı göz önünde olmanın getirdiği strese bağlıyordu.

1992’de Independent gazetesine verdiği röportajında, “Tercih şansım olaydı eğer, böyle varlıklı bir hayatı asla seçmezdim, fakat yine de bu hayatı terk etmeyi asla düşünmedim” açıklamasında bulundu.

SERVETİ 12 MİLYAR DOLAR

Sunday Times’ın 2016 yılının en zenginleri listesine göre Dükün tahmini serveti 9.35 milyar pound (12 milyar dolar) olarak belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.