Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Yeni Zelanda saldırganının ailesinden flaş açıklamalar

Yeni Zelanda'da meydana gelen terör saldırısında,50 kişi yaşamını yitirmişti. Hayatını kaybedenlerin ardından anma törenleri düzenlenip birlik mesajları verilirken, katliamın faili terörist Brenton Tarrant'ın ailesi açıklama yaptı.
AİLE ÖZÜR DİLEDİ
Tarrant'ın 81 yaşındaki anneannesi Marie Fitzgerald, saldırıları ilk duyduğunda şoke olduğunu söyledi. "Ailemizden birisinin böyle bir şey yapmış olmasını hazmetmek çok zor." diyen Fitzgerald, gözyaşları içinde "Aileler için, ölenler ve yaralananlar için çok üzgünüz. Eve gidip sadece saklanmak istiyoruz." diyerek özür diledi.
Saldırganın 94 yaşındaki babaannesi Joyce Tarrant ise torununu 'kendilerini yılda iki kez ziyaret eden iyi bir çocuk' olarak tanıdıklarını anlatıp, ailenin katliamı sindirmeye çalıştığını söyledi.
ANNESİ DERS VERİRKEN ÖĞRENDİ
Avustralya basını, Tarrant'ın öğretmen olan annesi Sharon'ın haberi bir İngilizce dersinin ortasında okul müdüründen aldığını, anne ile kardeşi Lauren'in polis tarafından korunduğunu da yazdı. Avustralya basının peşine düştüğü aile çok üzgün olduklarını söylerken, Tarrant'ın annesi ve kız kardeşinin polis korumasına alındığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.