Öne Çıkanlar Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi

Bu haber kez okundu.

Yunanistan'da kamu ve özel sektör çalışanları 3 günlük genel grev başlattı

Yunanistan'da kamu ve özel sektör çalışanları, hafta sonu Meclis'te oylanacak emeklilik ve vergi düzenlemelerine karşı bugünden itibaren üç günlük genel grev başlattı.Yunanistan Kamu Çalışanları Federasyonu (ADEDY) ve Yunanistan İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (GSEE) çağrısıyla işçi ve memurlar, hafta sonu oylanması beklenen yasa tasarılarına karşı gösteriler düzenleyecek.Daha önce işçi bayramı dolayısıyla gelecek pazar günü bir günlük grev ve gösteri çağrısında bulunan GSEE yaptığı açıklamada, hükümeti reformları hafta sonu Meclis'te oylamaya sunma kararı nedeniyle "meclis darbesi" yapmakla suçladı.

Toplu taşıma durdu

Yunanistan'da bugün şehir içi toplu taşıma, deniz taşımacılığı, tren seferleri ve kamu hizmetleri durdu. Toplu taşımanın durması nedeniyle ise zaman zaman trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Bu arada, Yunan Denizciler Federasyonu da bugünden itibaren dört günlük grev yapacağını açıkladı. Bu kararın ardından ülke genelinde deniz taşımacılığı ve feribot seferlerinde aksamalar yaşanması bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.