Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu Min-Jae Kim

Bu haber kez okundu.

Yunanistan'da polis ve eylemciler arasında çatışma

Ülkedeki F tipi cezaevlerinin kapatılması için eylem yapan yaklaşık 50 kişilik bir grup ile Atina polisi arasında çıkan çatışmalarda protestocular molotof kokteylleri ve taş kullandı polis ise gözyaşartıcı gazla karşılık verdi. Polis, çöp konteynırlarını yakarak barikat kuran eylemciler iki tane aracı da ateşe verdiğini açıkladı. Yüksek güvenlikli cezaevlerinin kapatılması için geçtiğimiz haftalarda da kamu binaları işgal edilmiş birçok tutuklu militanın serbest bırakılması için gösteri düzenlenmişti. Ocak sonundan bu yana iktirda olan sol koalisyon Syriza F tipi cezaevlerini kapatacağını belirtiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.