Öne Çıkanlar londra türkiye londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği ANTROPOSEN

Bu haber kez okundu.

Yunanistan Sahil Güvenlik ekipleri, 237 kaçak göçmen yakaladı

Sahil güvenlikten yapılan açıklamada, Sömbeki Adası'nın Agios Georgios kayalığında ahşap bir tekneye binen 93 kaçak ile 3 insan tacirinin yakalandığı bildirildi. Açıklamada, Agatonisi Adası'nın kuzeydoğusunda yakalanan 27 göçmenin Sisam (Samos) Adası Liman Müdürlüğüne sevk edildiği belirtildi.Öte yandan İstanköy'de gerçekleştirilen başka bir operasyonda 75, Sakız Adası'nın Vlihada bölgesinde ise 42 göçmenin yakalandığı kaydedildi.Göçmenler, sağlık kontrolü için Sakız Hastanesine sevk edildi.

Kaynak: AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.