Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

Zika virüsü Singapur'da da görüldü

Singapur'da ilk kez bir kişide Zika virüsüne rastlandığı bildirildi.Yerel basında yer alan habere göre, Singapur Sağlık Bakanlığı, 27 Mart- 7 Mayıs arasında Brezilya'ya seyahat eden ve 10 Mayıs'ta yüksek ateş şikayetiyle doktora giden bir kişinin Zika virüsü taşıdığının tespit edildiğini açıkladı.Sağlık Bakanlığı ve Ulusal Çevre Ajansı'nın 160 kişilik özel bir ekiple Zika virüsü taşıyan kişinin yaşadığı bölgeyi karantina altına aldığı belirtildi. İçinde bir okulun da bulunduğu 800 binanın yer aldığı bölgede iki hafta boyunca dezenfekte çalışmalarının süreceği belirtildi.Zika virüsü taşıyan kişinin tedavisinin devam ettiği kaydedildi.  Dünya Sağlık Örgütünün son verilerine göre, Zika virüsü 2007-2016 yıllarında toplam 44 ülkede görüldü, 33 ülkede ise salgın şeklinde etkili oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.