Öne Çıkanlar londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi Birleşik Krallık üniversitesinde Great Scholarships 2023 2024

Bu haber kez okundu.

ABD'li ünlü şef ve programcı intihar etti

Ünlü televizyoncu ve şef bulunduğu Fransa’da intihar etti. Kaldığı otel odasında ölü bulunan Bourdain, 61 yaşındaydı.Ünlü şef, CNN International’da yayınlanan “Parts Unknown” isimli program için Avrupa’da bulunuyordu.
Bourdain, geçtiğimiz yıllarda da o dönem çektiği “No Reservations” programının çekimleri için Türkiye’yi ziyaret etmiş ve dünyaya Türk mutfağını tanıtmıştı.
AKP’Lİ İŞLETMECİYLE YAPTIĞI RÖPORTAJ GÜNDEM OLMUŞTU
Öte yandan Bourdain, 2015 yılında da Türkiye’ye bu kez “Parts Unknown” programı için ziyarette bulunmuş, ziyareti sırasında ise o yıl düzenlenen olan referandumla ilgili halkla röportajlar yapmıştı.
AKP'ye oy veren bir bar işletmecisi, Gezi Parkı'ndan referanduma kadar bir çok konuda Bourdain'in sorularını yanıtlamıştı. İşletmeci, AKP'yi tercih etmesinin en büyük gerekçesinin ‘para' olduğunu ve her şeyin aslında ‘paraya dayalı olduğunu'söylemişti.
Bourdain, “Basın özgürlüğü sence önemsiz mi?” sorusuna “Evet” yanıtını veren işletmecinin cevabı üzerine kahkahalara boğulmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.