Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Açık Öğretim Fakültesi internet kayıt işlemleri nasıl yapılır

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi kayıt dönemi 1 Eylül’den itibaren başlıyor. AÖF internetten kayıt işlemleri nasıl yapılır, AÖF kayıt işlemleri nasıl yapılacak,  AÖF kayıtları hakkında öğrenciler birçok konuyu merak ediyorlar. İşte merak ettikleriniz avrupagazete.com'da.Açık Öğretim İktisat  İşletme Fakültesine kayıt işlemleri başlıyor. AÖF internet üzerinden yapılacak ön kayıt işlemleri ve kayıt tamamlama işlemlerine dair detayları öğrenmek için doğru adrestesiniz.ÖSYS puanıyla yada puansız şekilde AYÖS veya AF kapsamında yapılacak olan kayıtlar hakkında Anadolu Üniversitesi bir duyuru yayınladı.AÖF başvuruları kayıt işlemleri için öncelikle internet üzerinden yapılacak. İnternet üzerinden kayıt işlemlerini başlatmayan kişilerin kesin kayıtları kesinlikle yapılamayacaktır. Bu nedenle AÖF programlarına katılmak isteyen kişilerin öncelikle internet adresi üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir.AÖF başvuruları 1 Eylül 2014 tarihinden itibaren alınmaya başlanacak ve 10 Eylül tarihi mesai bitimine kadar devam edecektir.11 ve 12 Eylül 2014 tarihlerinde ise mazeretli kişilerin kayıtları kabul edilecektir.Başvurular Anadolu Üniversitesi resmi web adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.12 Eylül tarihinden sonra hiçbir şekilde kayıt işlemleri yapılamayacak ve başvurular kabul edilmeyecektir.Teknik arızalar yada kişisel sebeplerden dolayı mağdur olmak istemeyen adayların son günlerden önce kayıt işlemlerini tamamlamaları eğitim editörlerimizce tavsiye edilmektedir.Kayıt işlemleri 1 Eylül tarihinde başlayacak ve 10 Eylül tarihinde sona erecektir.

11 – 12 Eylül tarihleri mazeretli kayıtlar için özel olarak ayrılmıştır.6 Eylül Cumartesi günü de AÖF büroları kayıt işlemleri için açık olacaktır.Adaylar 1 ila 10 eylül tarihleri arasında görev yapan AÖF bürolarına müracaat ederek kayıt işlemlerini tamamlayacaktırlar.AÖF kayıt işlemlerini yapabilmek için öncelikle internetten başvurunun yapılmış olması gerekmektedir.Kayıt sürelerinde herhangi bir tarih uzatımı yada ek süre verilme söz konusu olmayacaktır. Kayıt için belgeleri eksik olan kişilere de ek süre temini söz konusu değildir.Posta yoluyla kayıt işlemleri yapılamaz. Kişilerin bizzat başvuru yapmaları gerekmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.