Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

ÖSYM ek yerleştirme sonuçları açıklandı mı

Lys ek yerleştirme başvurlurı 25 Eylül günü sona erecek, ösym lys ek yerleştirme sonuçlarını ne zaman açıklayacak kesin bir bilgi bulunmamakla beraber 26 eylül günü açıklanması beklenmektedir. Ek yerleştirme başvuruları sonrası adayların meraklı bekleyişleri sürecek. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz eş zamanlı olarak sitemizden takip edebilirsiniz.Tercih sonuçları avrupaajans'da 25 Eylül 2014 Perşembe günü son bulacak olan ek yerleştirme başvurularından sonra Ösym tercih sonuçlarını, ek yerleştirmeye fazla bir adayın başvurmaması nedeniyle sonuçların kısa zamanda açıklanması bekleniyor. Bu konu hakkında henüz resmi bir bilgi söz konusu değildir. Adaylar sonuçlarını Ösym resmi internet sitesi sonuc bölümünü kullanarak öğrenebilir. Ek tercihleri avrupagazete'den takip edin.

 ÖSYM ek yerleştirme sonuçları açıklandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.