Öne Çıkanlar maç saat kaçta Demir Leydi Ambargoed Nazım Çavuşoğlu Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali

Bu haber kez okundu.

Ronaldo çocuk kramponları

Kısa bir süre sonra milyonlarca avro transfer ücretiyle dünyanın önde gelen takımlarından biri olan İngiltere  realmadrid'e transfer oldu. Daha sonra da ve hali hazırda oyuncusu olduğu İspanya Real Madrid takımına transfer oldu.  profesyonel futbol hayatının ilk anlarından itibaren  oynadığı tüm  takımlara efsanevi futbol yeteneğiyle önemli derecede başarılar kazanmasını sağlayan Cristiano Ronaldo  sırf bulunduğu takımın taraftarlarının değil tüm dünyadaki futbol sevenlerinde ilgi odağı oldu. tarzıyla saç şekli,  giyiniş tarzı,  bir çok kişi tarafından örnek alınan Cristiano Ronaldo özellikle çocuklar tarafından da çok fazla ilgi görmektedir. Bundan dolayı dünyanın önde gelen spor markalarından Nike firması Cristiano Ronaldo için değişik tasarımlara sahip kramponlar ve spor giysileri tasarladı. En çok ilgi gören  tasarımları ise Cristiano Ronaldo için tasarlanan kramponlar oldu. yetişkinlerin yanı sıra çocuklarda Ronaldo için tasarlanan bu krampon ve spor giysilerine çok ilgi göstermektedir.  Bu efsanevi futbolcu gibi giyinmek onun giydiği kramponları giymek çocukları çok mutlu ediyor.  Nike firmasının tasarladığı bu eşsiz koleksiyonda cr7 kramponlar, halı saha ayakkabıları , tişörtler, formalar gibi bir çok farklı ürüne yer verdi.  Nike firması özellikle çocuklar için tasarladığı kramponlarda detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünüp her sezon farklı renk, model, ve grafiksel şekillere yer verdi. çocukların çok ilgisini çeken bu spor giysileri o kadar beğenildi ki artık sokakta oynarlarken veya günlük hayatlarında bile bu malzemeleri kullanıyorlar.  Nike firmasının çocuklar için ürettiği kramponlar arasında Nike Çocuk Ronaldo Krampon Mercurial Victory V CR7 Fg ve Nike Çocuk Ronaldo Halı Saha Ayakkabı Mercurial Victory V CR7 TF  gelmektedir. bu ayakkabılar Cristiano Ronaldo'dan esinlenerek tasarlandığı için çok ince ve hafif bir yapıya sahiptir.  Cristiano Ronaldo  bir kanat oyuncusu olduğu için bu kramponlar hızlı koşabilmeyi, ani dönüşleri destekleyecek  şekilde hafif ve ince malzemelerden tasarlanarak ona ithafen yapılmıştır. Sizde çocuğunuzu spora teşvik etmek ve hayran olduğu bu futbolcunun malzemelerini alıp onu motivasyonunu  sağlayabilirsiniz .
Ayrıca Cristiano Ronaldo'dan için tasarlanan bu kramponları kullandığınız zaman eğer amacına uygun kullanırsanız sahada oluşabilecek sakatlıkları daha az seviyeye indirmiş olursunuz.  CR7 yeni model çocuk kramponları Rookie online mağazasından bulabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.