Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Sayısal Loto çekiliş sonucu, 22 Kasım 2014

Milli Piyango İdaresi'nin 22 Kasım tarihli Sayısal Loto çekilişi yapıldı. Sayısal Loto'da 6 bilen iki kişi büyük ikramiyeyi paylaştı. Sayısal Loto çekilişinde çıkan şanslı numaralar 5 22 29 32 46 47 olarak açıklandı. Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi'nin 941'inci hafta çeekilişinde 6 bilen iki kişi kişi başına 803.546,75 TL ödül kazandı. Çekilişte 5 bilenlerin ikramiyesi ise 3.740,40 TL oldu. Sayısal Loto'nun 22 Kasım tarihli çekilişinde şanslı rakamlar ise şöyle;

5 22 29 32 46 47
Milli Piyango'nun geçen haftaki sayısal loto çekilişinde 6 (altı) bilen bir kişi milyonerler kervanına katılmıştı. 15 Kasım'daki loto çekiliş sonuçlarına göre şanslı numaralar  15 - 17 - 18 - 19 - 38 - 39 olarak açıklanmıştı.
Altılıyı bilen bir kişi sayısal loto çekilişi sonucunda tam 1.633.837,65 TL kazandı. Sayısal Loto talihlisi İzmir Narlıdere'den çıktı.

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?
Sayısal Loto nasıl oynanır sorusunun cevabı basittir. Kendiniz numaraları seçip işaretleyebileceğiniz gibi oynamak istediğiniz kolon sayısını görevliye söyleyip otomotik olarak da doldurtabilirsiniz.
Bundan sonra yapacağınız tek şey, ücretini ödeyip biletinizi teslim almak olacaktır. Sayıları kendiniz belirlemek istediğinizde, boş kupon alıp seçtiğiniz sayıların üzerlerini kalemle işaretlemeniz gerekir. 1′den 49′a kadar olan sayıların içinden sizin belirleyeceğiniz 6 adedini seçmek suretiyle toplamda 3, 4, 5 yada 6 adet doğru tahminde bulunmaya çalışırsınız.

SAYISIL LOTO ÇEKİLİŞLERİ NE ZAMAN YAPILIR?
Sayısal Loto çekilişleri her hafta Milli Piyango tarafından Cumartesi günleri yapılıyor. Çekiliş sonuçları ise aynı günün akşamı saat 21.30'dan sonra ilan edilir.

NE KADAR SÜREDE İKRAMİYE ALINABİLİYOR?
Sayısal loto ikramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür. İkramiyenin ödenmesi çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar. Haliyle ikramiye ödenmez.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.