Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Ünlü kalecinin yaptırdığı dövme dünyayı ağlattı

Eşi Tatiana Garcia’yı göğüs kanseri nedeniyle kaybeden Luis Delgado, oğlunun çizdiği bir resmi dövme olarak yaptırdı. Luis Delgado, dövmesine bir de oğlundan kendisi için yazılmış duygusal bir not ekledi.
Luis Delgado, altı yıl göğüs kanserine karşı savaşan eşini geçtiğimiz yaz kaybetti. Mathias ve Franco adında iki oğlu olan Luis Delgado, bacağına yaptırdığı dövme ile herkesi duygulandırdı. Dövmede Mathias, babası ile kendisini yan yana çizerken, hayatını kaybeden annesini de melek olarak resmetmesi yer aldı. Oldukça duygu yüklü olan bu dövmede, bir de Mathias’ın babası için yazdığı not yer aldı.


Tatiana Garcia’nın hayatını kaybettiği gün Luis Delgado’nun yatağına yattığında bulduğu notta, Mathias’tan gelen “Baba, biliyorum annemi kaybetmek senin için çok zor. Ama ben her zaman yanında olacağım. Seni seviyorum. Baba benim için çok şey yapıyorsun. Ben de senin için” yazı yer aldı. Eşini kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşayan Luis Delgado, oğlu Mathias’ın kendisine desteğini bacağına yaptırdığı dövme ile ölümsüzleştirdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.