Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa kktc muharrem ince maç ne zaman Samsunspor koronavirüs gazete cemal kaşıkçı

Bu haber kez okundu.

Bakan Nabi Avcı, 2010 yılında yapılan KPSS hakkında açıklamalar yaptı

Eskişehir’de gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtlayan Bakan Avcı’nın açıklamaları özetle şöyle:

KPSS usulsüzlük soruşturması
Bu tür bir yolla kazanılmış hiçbir makamın, mevkinin kalıcılığı olmayacak. Onlara yapılan ödemelerle ilgili olarak mutlaka işlem yapılır. Zaten aksini milli vicdan da kabul etmez. Haksız yere kazanılmış birtakım şeyler varsa, onların geri alınması milli vicdanın da gereğidir. Cumhurbaşkanı da milletin başı olarak milli vicdanın sesini dile getirdi.

Millet imam hatipleri tekrar açıyor
İmam hatip ortaokulları 28 Şubat sürecinde kapatıldı. İmam hatip okullarını kapatacağız diye Anadolu liselerinin orta kısımları da kapatıldı. Böylece hem mesleki eğitime hem yabancı dil eğitimine hem imam hatip eğitimine ciddi darbe vurulmuş oldu. Şimdi millet bu okulları yeniden açıyor. Milletin iktidarıyla birlikte millet bu okulları tekrar açıyor. Bundan şikayetçilerse bunu açıkça söylesinler. Sanki imam hatip okulları, sadece imam ve hatip yetiştirmek üzere kurulmuş, başka hiçbir branşta ders verilmeyen dini okullarmış gibi... Hayır, öyle değil. İmam hatip ortaokullarında normal ortaokullarda okutulan bütün dersler okutulur ayrıca bazı dini dersler de okutulur. Normal ortaokullarımızda da dini dersler seçmeli ders olarak okutulduğuna göre normal ortaokullarla imam hatip ortaokulları arasında hiçbir fark kalmadı. Dolayısıyla bunların sayısının artması demek, ortaokulların sayısının artması demektir.Bütün Türkiye’de eğitimin her alanında, bütün göstergelerde, okul öncesi eğitimde, ilköğretimde, ortaöğretimde, liselerde, üniversitelerde, araştırma, geliştirmede, üniversite sonrası master, doktora programlarında Türkiye, 13 yıl öncesiyle karşılaştırılamayacak yerlere geldi. Bütün göstergelerde, en azından ikiye katladık.Eskişehir Yüksek Teknolojisi Üniversitesi 2016-2017’de öğrenci alacakEkim ayında Meclis açılır açılmaz, söz verdiğimiz üzere Eskişehir Yüksek Teknolojisi Üniversitesi’ni uluslararası bir üniversite olarak açacağız. 2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren de öğrenci almaya başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.