Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Diriliş Ertuğrul Rekabet Kurulu

Bu haber kez okundu.

Bu sene TEOG tatili kaç gün olacak

2015 TEOG sınavı 29 Nisan Çarşamba ve 30 Nisan Perşembe günü geçekleşecek. 1 Mayıs kutlamalarının hafta sonuna denk gelmesi ile birlikte 3 Mayıs Pazartesi günüde tatile eklenecek.  Böylelikle 8. sınıf öğrencilerinin gireceği TEOG sınavı nedeni ile 5,6 ve 7. sınıf öğrencileri için okullar 5 gün boyunca tatil olacak. 29 Nisan Çarşamba günü ile 30 Nisan Perşembe günleri milyonlarca öğrenci için tatil olacak. Bu iki günlük tatilin arkasından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil olması sebebiyle tüm öğrencilere ve tüm çalışanlara tatil olacak. 2 Mayıs Cumartesi ile 3 Mayıs Pazar günü hafta sonu tatillerinin eklenmesiyle tatil 5 güne kadar uzayabilecek. İkinci dönem ortak sınavları, tek oturumda ve 3 dersin yazılıları farklı saatlerde olacak şekilde yapılacak. Her bir dersin sınavı, yurtiçi ve yurtdışı sınav merkezlerinde, Ankara saati ile 09.00, 10.10 ve 11.20'de aynı anda başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.