Öne Çıkanlar londra maç saat kaçta 24 haziran seçimleri Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Azerbaycanın başkenti Aydın Çubukcu Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu İngiltere ucak

Bu haber kez okundu.

KPSS 2016 Ortaöğretim sınav soruları yayınlandı

ÖSYM'nin düzenlediği KPSS'nin sonuncusu olan 20 Kasım'da yapılan Ortaöğretim Sınavı'nın da soruları yayınlandı.  ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre; "Geçtiğimiz gün içerisinde gerçekleşen KPSS Ortaöğretim sınavı için adaylar sınav gününe kadar heyecanlı bir bekleyişin içerisindeydiler. Bu yıl sınav giriş yerlerinin geç açıklanmasından dolayı adaylar oldukça uzun ve heyecanlı bir bekleyişin sonucunda sınav giriş yerlerini öğrendiler.Ve yaklaşık bir hafta sonra da yani 20 Kasım tarihinde gerçekleşen KPSS Ortaöğretim orta öğretim sınavına giren adaylar çıktıklarında zamanın yeterli olduğunu ancak bazı sorunların da kafa karıştırıcı olduğunu belirtti. Sınava giren adayların birçoğunun apartman sorusu ile ilgili oldukça çok uğraş verdiklerini yorumlardan anlamak mümkün. Aynı zamanda ülkemizde gerçekleşen bazı talihsiz ancak güncel olaylarında sorulduğu bu sınavdan çıkan KPSS adayları bir an önce kendi cevaplarını kıyaslayabilmek için soru  kitapçığı ve cevap anahtarlarına ulaşmak istediler. Ancak diğer yıllardan farklı olarak bu yıl ÖSYM KPSS Ortaöğretim Sınav Sorularını kendi resmi web sayfasında açıklamış ve telif hakkının kendine ait olduğunu bildiren de bir bildiri yayınlamıştır.Hiçbir şekilde çoğaltılamayacağını ya da kopyalanamayacağını belirten bu bildirinin devamında açıklanan KPSS Ortaöğretim Sınav Sorularına ulaşmak isteyen adaylar kendi ÖSYM sistemlerine girerek sorulara ulaşabilmeleri ya da direkt olarak bilgisayarlarına indirebilmeleri mümkündür.  KPSS Ortaöğretim Sınav Sorularını görmek isteyen adaylar internet bağlantısının olduğu herhangi bir akıllı cep telefonundan ya da bilgisayarlardan resmi ÖSYM web sayfasına giriş yaprak KPSS Ortaöğretim Sınav Sorularını görebilirler" 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.