Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Milli Eğitim Bakanı açıkladı ders saati süresi azalacak mı
Ders saatlerinin ilkokul, ortaokul ve liselerde farklı olabileceğini de kaydeden Bakan Yılmaz, Meclis’te bir grup gazeteciyle sohbetinde özetle şunları söyledi: “Öğrencilerin derse odaklanma sürelerini dikkate almak gerekiyor. Bu konuda birçok araştırma da var. Bu durum ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için farklılık gösterebiliyor. İlkokullarda daha az, diğer okullarda daha uzun olabiliyor. Okulu öğrenciler için daha eğlenceli hale de getirmek gerekir. Özellikle ilkokullarda ders saatleri kısaltılıp teneffüs süreleri uzatılabilir. Ben bu öneriyi kamuoyunun değerlendirmesine sunmak için gündeme getirdim. Bu konuda şu anda ya da önümüzdeki öğretim döneminde bir adım atılacak diye bir şey yok. Bütün bu değerlendirmelerin sonunda bir talep olursa olabilir. Şimdi, kamuoyunun değerlendirmelerine bakıyoruz. Bunu ayrıca öğretmen, öğrenci ve velilere de sorabiliriz. Bütün bu geri dönüşlerden sonra konu değerlendirilecek.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.