Öne Çıkanlar londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi Birleşik Krallık üniversitesinde Great Scholarships 2023 2024

Bu haber kez okundu.

YÖK Başkanı'ndan YGS'ye girecek öğrenciler için mesaj

YÖK Başkanı Saraç, sosyal medya hesapları üzerinden yayımladığı mesajında, "Değerli öğrencilerimizin yükseköğretime geçişleri sürecinde en önemli dönüm noktalarından birisi Yükseköğretime Geçiş Sınavıdır. Adaylarımızın bu sınavda kendileri için en güzel neticeyi almaları, eğitimlerine mutlu ve başarılı olacakları bir yükseköğretim kurumunda devam etmeleri en büyük dileğimdir. Büyük bir emek sarf ederek, azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavda artık, bundan sonrası için kaygı ve heyecandan uzak durarak kendilerine güvenmelerini tavsiye ederim. Öğrencilerimizin hedefleri ve kendileri üzerinde büyük emeği olan aileleri ile öğretmenlerinin beklentileri doğrultusunda sonuçlar elde etmelerini temenni eder, yarın yapılacak olan sınavda hepsine muvaffakiyetler dilerim. Hayatları boyunca iyilik ve güzellikler kendileriyle birlikte olsun ve yüzleri her zaman gülsün" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.