Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

THY, ilk çeyrekteki kazancını açıkladı

THY'den yapılan açıklamaya göre, THY'nin satış gelirleri önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 6,4 artarak 5 milyar 456 milyon liraya ulaştı. THY, bu yılın ilk çeyreğinde 373 milyon lira net kar elde etti.Yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,4 kapasite (arz edilen koltuk km) artışı gerçekleştiren THY'nin, 2014 yılı Ocak-Mart döneminde 12 milyon olan yolcu sayısı, 2015 yılında yüzde 6,5 artışla 12,8 milyona yükseldi.''Widen Your World / Dünya Daha Büyük Keşfet" sloganıyla yolcularına daha büyük bir dünya vadeden ve "dünyada en fazla ülkeye uçan hava yolu şirketi" ünvanına sahip olan THY, 109 ülkede, 45'i yurt içi, 226'sı yurt dışı olmak üzere 271 noktaya uçuş gerçekleştiriyor. THY'nin filosu, 202 dar gövde, 62 geniş gövde ve 10 kargo uçağı olmak üzere 274 uçaktan oluşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.