Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

2014 yılında en çok vergi veren isimler belli oldu

Türkiye'nin 2014 yılının vergi rekortmenleri açıklandı. Kişilerde Enka Şirketler Grubu Fahri Başkanı Şarık Tara, kurumlarda ise Ziraat Bankası en çok vergi veren oldu. Türkiye geneli en yüksek gelir ve kurumlar vergisi beyanında bulunan ilk 100 mükellef açıklandı. 2014 vergilendirme dönemi gelir vergisinde Türkiye genelinde ilk sırada Şarık Tara, ikinci sırada Mustafa Rahmi Koç, üçüncü sırada Semahat Sevim Arsel ve dördüncü sırada ise Mustafa Vehbi Koç yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.