Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

Dolar güne nasıl başladı, 25 Kasım

Merkez Bankası'nın dün gerçekleştirdiği faiz artışından sonra gerek küresel gelişmeler gerekse Türkiye'ye özgü nedenlerle dolar/TL tarihi zirvelerini yenilemeyi sürdürürken, piyasalarda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın faiz artışı sonrası bu konudaki açıklamaları yakından izlenecek.Erdoğan bugün İstanbul'da Kadem Adalet ve Kadın Kongresi'ne, Hacı Fatma Fitnat Hanım Camii açılışına ve Sancaktepe Belediyesi Prof. Dr.Necmettin Erbakan Külliyesi'nin açılışına katılacak. İlgili programlar saat 10.00 13.00 ve 16.00'de gerçekleşecek.

EURO DA REKOR KIRDI

Euro/TL'de 3,6664 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.Kur, saat 09.46 itibari ile 3.6630 seviyesinden işlem gördü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.