Öne Çıkanlar Oscar ödül törenind Hatice Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Avukat Yaşar Doğan Yeni Boğaziçi Trabzonspor UK Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Tamer Levent Sunaka soruşturma

Bu haber kez okundu.

Altın fiyatları yükselişte

7 Aralık sabah saatlerinde altın fiyatlarında hafif bir yükseliş gözükmekte. Altın oranları %0.15 yükselişte. Pazartesi ve salı günleri altın fiyatlarında dengesizlik yaşanırken, salı günü öğleden sonra oranlarda düşüş gözüküyordu. Altın fiyatlarında en çok merak edilen çeyrek altın ne kadardan satılıyor?

7 Aralık sabah saatlerinde altın fiyatlar

Çeyrek altın geçen hafta 213 liradan satılırken bugünkü satış sabah saatlerinde fiyat 212 lira. Gram altın geçen haftaya nazaran düşüşte; satış fiyatı 129.80 lira. Yarım altın 419 liradan satılırken, tam altın öğlen saatlerinde geçen haftaya nazaran düşüşte 838 lira. Cumhuriyet altını geçen hafta 900 liranın üstüne çıkmıştı. Çarşamba günü ise fiyat 866 lira. Kadınların vazgeçilmez tutkusu olan 22 ayar bilezik ise 118 liradan satış görmektedir. Düğünlerin vazgeçilmez altını olan beşli altın ise 4.231 lira.AA Finans Analisti İslam Memiş, FED üzerinden önemli açıklamalarda bulundu. Faiz oranların kesin artacağını söyleyen Memiş bundan en çok etkilenenin altın  olacağını söyledi. Gram altında sert düşüş bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.