Öne Çıkanlar ınstagram yenilik rusya yangın çin teknik direktörü disk meltepe miting nato suriye operasyon cumhurbaşkanı erdoğan tolga zengin fox tv

Bu haber kez okundu.

Vasso Hipster Viking tarzıyla erkeklerde fenomen olacak

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-Vasso dünya sosyetesinin vazgeçilmez ürünü oluyor. Vasso, Barber Trade sayesinde İngiltere’de tüm berberlere sunuluyor. Türk Berberliği İngiltere’de Markalaşıyor. Barber Trade ve Beyiz firmaları yepyeni atılımlar ve projelerle hizmetlerine her geçen gün yenilerini ekliyor. Türkiye’de nisan ayı sonunda yapılan dünyaca ünlü fuara katılan Barber Trade erkek bakımı üzerine “VASSO” adında bir seri olan ürün markası yarattı. Yeni markaları “vasso ile fuara katılan büyük firmalarla dünya çapında anlaşmalar yapan Barber Trade, atılımlarına devam ediyor. 

 

Yeni markaları “vasso ile Türkiye'deki fuara İngiltere'den katılan büyük firmalarla dünya çapında anlaşmalar yapan Barber Trade, atılımlarına devam ediyor. 

 

 FUARDAN GÖRÜNTÜLER....

 

 

Halil Erdoğan Barber Trade ile büyüyor

 

Barber Trade Firmasının genç ve başarılı sahibi Halil Erdoğan, yaptıklarının sadece seçkin ürünleri İngiltere’ye getirmekle sınırlı olmadığını belirtti. Yenilikçi , yaratıcılık ve ürün yatırımında devrim niteliği taşyan “Vasso” traş ve bakım ürünleri Türkiye, İngiltere ve tüm dünyada aranan marka olacak. Vasso adını taşıyan Şampuan, saç kremi, jöle, saç spreyi, yüz kremi, traş kolonyası, yüz maskeleri tüm berberlerin ve kufaörlerin 1 numaralı markası olacak. Erkek bakımı deyince akla Vasso gelecek.

 

 

Vasso Hipster Viking fenomen olacak

 

 “Vasso” adını taşıyan markanın en yenilikçi ürünü ise Hipster. Son günlerin modası olan erkek sakal ve bıyık bırakma için ideal bir ürün olarak karşımıza çıkan Hipster, İngiltere sosyetesinin en gözde markası olacağının işaretlerini verdi. Vasso Hipster, ürünü erkekte sakal ve bıyıkta Viking görünümü veriyor. Sakal Bıyık yağı, şampuanı, kremi, traş öncesi yağı olmak üzere geniş bir yelpaseye sahip.

 

 

 

Şipariş verin modayı ilk siz yakalayın

 

Şampuan, saç kremi, jöle, saç spreyi, yüz kremi, traş kolonyası, yüz maskeleri tüm berberlerin ve kufaörlerin aranan markası olacak. Şipariş verin modayı ilk siz yakalayın. Telefon numarası: 074 49 59 69 79 Ayrıntılı bilgi  için www.barbertrade.com İngiltere dışında aramak için 0044 74 49 59 69 79 

 

 

 

 

 

 

Türk Berberliği İngiltere’de Markalaşıyor. Barber Trade ve Beyiz firmaları yepyeni atılımlar ve projelerle hizmetlerine her geçen gün yenilerini ekliyor. Türkiye’de nisan ayı sonunda yapılan dünyaca ünlü fuara katılan Barber Trade erkek bakımı üzerine “VASSO” adında bir seri olan ürün markası yarattı. 

 

 

 

 

Halil Erdoğan, Barber Trade firmasının yeni Vasso markası ile erkek berberinde devrim yaptıklarını açıkladı. Türkiye’de nisan ayı sonunda yapılan dünyaca ünlü fuara katılan Barber Trade cilt üzerine “VASSO” adında bir seri olan ürün markası yarattı. Yeni markaları “vasso ile fuara katılan büyük firmalarla dünya çapında anlaşmalar yapan Barber Trade, atılımlarına devam ediyor.

 

 

Şampuan, saç kremi, jöle, saç spreyi, yüz kremi, traş kolonyası, yüz maskeleri tüm berberlerin ve kufaörlerin aranan markası olacak. Şipariş verin modayı ilk siz yakalayın. Telefon numarası: 074 49 59 69 79 Ayrıntılı bilgi  için www.barbertrade.com İngiltere dışında aramak için 0044 74 49 59 69 79

 

VASSO erkek saç sakal bıyık bakım cilt ürünleri tıkla izle

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.