Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice

Bu haber kez okundu.

SunExpress'in yer hizmetini TGS üstlendi

Avrupa’nın en hızlı büyüyen hava yolu şirketlerinden SunExpress’in yer hizmetini, Türkiye’nin lider handling kuruluşu TurkishGround Services (TGS) üstlendi.  Türk Hava Yolları (THY) başta olmak üzere altmışın üzerinde hava yolu şirketine hizmet veren TGS, İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Antalya ve Adana Havalimanlarında SunExpress uçaklarına hizmet sağlıyor. Yılda 40 bine yakın SunExpress uçuşuna handling planlayan TGS, bu yılın sonuna kadar toplam 370 bin uçuşa hizmet verecek.

TGS, müşteri sayısını artırıyor 

Türk Hava Yolları ve TAV Holding ortaklığıyla 2010 yılında faaliyete başlayan TGS, başta THY olmak üzere AnadoluJet, MalaysiaAirlines, ULS Cargo, Blue Panorama, DanishAir, Easy Jet, Fly Dubai ve FreeBird gibi 62 havayolu şirketine handling hizmeti sağlıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.