Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe

Bu haber kez okundu.

Alfemo iki katlı yepyeni mağazasını Londra'da açıyor

Avrupa Ajansı (AVA) Mehmet Gaygusuz/Londra-İngiltere’nin başkenti Londra'da mobilya sektörü büyüyor.Evlerinde yepyeni mobilyalara yer vermek isteyenlerin bütçeleri rahatlatmaya amaçlayan Alfemo, Londralıların yüzünü güldürmeye hazirlanıyor.  Özgün, şık ve işlevsel tasarımlarının yanısıra, uygun fiyat politikasıyla da mobilya pazarında trendleri belirleyen marka Alfemo, 464- 466 Tottenham High Road’da iki katlı yepyeni mağazasıyla 8 Şubat Cumartesi günü saat 1’de kapılarını Londra’ya açıyor. Marka, 3 Şubat’tan itibaren  müşterilerine alışveriş yapabilme imkanı da sunuyor.  Alfemo, kaliteden ödün vermeden, modern teknolojiler kullanarak dünya trendlerini kendi kültürümüzle yorumlayıp, tasarım harikası ürünleri uygun fiyatlarda Londralı muşterilerinin beğenisine sunuyor. 

%50’ye varan indirimler 

Yatak odasından yemek odasına, genç odasından oturma gruplarına kadar geniş ürün yelpazesi ile bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya ve aksesuarlari iki katlı yepyeni mağazasında görücüye çıkaran Alfemo, açılışa özel %50’ye varan indirimler sunuyor.

Müşteri memnuniyetinin en önemli prensibi olduğunun altını çizen marka, ürün ve servislerindeki sürekli yenilikçi anlayışıyla ve dinamik ekibiyle hizmete hazır olduğunu belirtiyor. Alfemo, yıllarca evlerimizde bizlere eşlik edecek benzersiz mobilya gruplarını alırken 6 aydan 48 aya varan faizsiz taksit imkanı sunuyor.

Şimdi al sonra öde firsatı

Bunun yanı sıra, ertelemeli ödeme seçenekleri ile müşterilerinin alışveriş serüvenini kolaylastırmayı amaçlıyor. Şöyle ki, 2014 yazına kadar cebinizden tek bir kuruş bile çıkmak zorunda değil, dilerseniz Şimdi al-sonra öde firsatlarından faydalanabilirsiniz. Avantajlar bununla da bitmiyor. İngiltere içerisinde teslimat ve kurulum  hizmetini de tamamen ÜCRETSİZ veriyor.

Açılış 8 Şubat Cumartesi saat 1’de 

8 Şubat Cumartesi saat 1’de 464- 466 Tottenham High Road N17 9JD’de gerçekleşecek açılışa tüm Londra halkı davetli.Özgün, şık ve işlevsel tasarımlarının yanısıra, uygun fiyat politikasıyla da mobilya pazarında trendleri belirleyen marka Alfemo, 464- 466 Tottenham High Road’da iki katlı yepyeni mağazasıyla 8 Şubat Cumartesi günü saat 1’de kapılarını Londra’ya açıyor. Marka, 3 Şubat’tan itibaren  müşterilerine alışveriş yapabilme imkanı da sunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.