Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa kktc muharrem ince maç ne zaman Samsunspor koronavirüs gazete cemal kaşıkçı

Bu haber kez okundu.

Bakan Tüfenkci, 'Stres testinden geçtik'

Bahreyn'in başkenti Manama'da başlayan  2. İş ve Yatırım Forumda konuşan Bakan Tüfenkci, “İkili ilişkilerle ticareti geliştirip ortak yatırımlarla üçüncü ülkelere yönelik yatırımları hep birlikte gerçekleştirebiliriz. Türkiye tecrübelerini sizlerle paylaşmaya hazır. Her türlü bürokratik engelleri kaldırmaya, önünüzdeki engelleri birer birer kaldırmaya yönelik çaba göstermeye hazırız” dedi.

Tüfenkci, Körfez ülkelerinin tamamının 15 Temmuz’un ardından Türk halkının yanında olduğunu belirterek, “Allah’a hamd olsun Cumhurbaşkanımızın liderliğinde darbe girişimini atlattık. Türk ekonomisinin darbelere karşı, kırılganlıklara karşı bir stres testinden de geçtiğini göstermesi açısından önemli bir sınavdı. Darbe girişiminden sonra her türlü idari ve mali hukuki tedbirleri aldık, yatırıma devam ediyoruz. Güçlü bankacılık sektörü ve mali disiplin bu dayanıklılığın en önemli temellerinden biridir. 27 çeyrektir sürekli büyüyen bir ekonomiyiz. Büyük yatırımlara da devam etmekteyiz. Yatırımcıların Türkiye’deki fırsatları değerlendirmelerini istiyoruz. Bu fırsattan kardeşlerimiz faydalansın” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.