Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london

Bu haber kez okundu.

Britanya Kebap Ödülleri jüri kadrosu belli oldu

Britanya Kebap Ödülleri jüri kadrosu belli oldu. Geleneksel olarak, Just Eat ana sponsorluğunda düzenlenen Britanya Kebap Ödülleri, ülke çapındaki yerel kebap restoranlarının ve paket servislerinin emeklerini ödüllendirmek amacıyla yapılıyor. Bu sene dokuzuncu kez düzenlenecek olan yarışma ödül kategorileri arasında, En İyi Yeni Restoran, Yılın Şefi, En İyi Kebap ve Müşteri Memnuniyeti gibi farklı kategoriler bulunuyor. Yarışmada en iyileri belirleyenler arasında restoran ve paket servisi müdavimlerinin yanı sıra 29 kişilik bir jüri kadrosu da mevcut. Jüri kadrosunda birçok meslek alanından kişiler bulunuyor. Ünlü gazeteci James O’Brien, daha önce yılın şefi ödülünü de kazanan Mazlum Demir, Altan Kemal, Mustafa Topkaya, parlamenter Dehenna Davison, işletmeci Sophia Idjer, İskoç Ulusal Parti Üyesi Angus MacNeil MP gibi isimler 29 kişilik jüri kadrosunu oluşturanlar arasında. Jüriler, ülkedeki kebap restoran ve paket servisi alanlarında yarışan ve finale kalan işletmeler arasında, gelen oylarla birlikte bir değerlendirme yaparak en iyileri seçecek. Şu anda yarı finale kalanlar arasında oylama süreci devam ediyor ve her kategori için finale seçilen 10 aday, Temmuz 2021 başında açıklanacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.