Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

Caria Holidays Dünya Seyahat Fuarına katıldı

Avrupa Ajansı (AVA) Londra -  İngiltere'nin başkenti Londra’da yapılan Dünya Seyahat Fuarı'nda (WTM) Türkiye'nin tanıtımın yapıldığı stantlar büyük ilgi gördü. Kuzey Londra’da Enfield Town bölgesinde bulunan Caria Holidays, Dünya Seyahat Fuarına (WTM) katıldı. Caria Holidays’in üç başarılı ortağı Selahattin Pınarbaşı, Engin Sertoğlu ile Salih İnce, Dünya Seyahat Fuarı'nda Caria Holidays’i temsil etti.

Engin Sertoğlu

Caria Holidays ortaklarından Engin Sertoğlu şunları dile getirdi: “Türkiye turizmi açısından 2018 yılı çıkışın yakalandığı bir dönemdi. İngiltere'den Türkiye’ye gönderdiğimiz yolcu sayısında Caria Holidays adına çok ciddi artış var.”

Salih İnce

Caria Holidays ortaklarından Salih İnce şöyle konuştu: “Caria Holidays’in erken rezervasyonlarına baktığımda geçen yıla oranla büyük artış olduğunu gururla söyleyebilirim. Biz İngiltere'den önümüzdeki sene için yaklaşık yüzde 20'lik bir büyüme öngörmüştük. Böyle giderse bu sanki gerçekleşecek gibi."

Selahattin Pınarbaşı

Caria Holidays ortaklarından Selahattin Pınarbaşı, " Caria Holidays olarak bundan sonraki hedefimiz İngiltere’den giden yolcu sayısını arttırmaktır. Türkiye turizminde kriz sonrası rekorları kırıldı. Bu dönemde Londra’daki halkımıza yakın şekilde çalışmalar yapıyoruz. Toplumumuz için gereken neyse onu yapacağız.” dedi.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu’na Sponsor

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Karma takımı 2018-19 sezonunda Caria Holiday olarak anılacak. TTFF adına Başkan Serdar Sarı ve Aş Başkan Osman Ercan ve Caria Holiday Direktörü Engin Sertoğlu tarafından atılan imzalarla sponsorluk anlaşması onaylandı.

Başkan Serdar Sarı

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) adına Başkan Serdar Sarı şunları söyledi: “Caria Holidays’nin Türk toplumu için sundukları hizmetten dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca Kuzey Kıbrıs’a sundukları tatil fırsatlarını yakından takip etmenizi tavsiye ederiz.TTFF olarak teşekkürlerimizi sunarız.”

Caria Holidays Ltd

12 Savoy Parade Southbury Road, Enfield, EN1 1RT

0203 795 88 28

[email protected]

www.cariaholidays.co.uk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.