Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu İbrahim Doğuş Bozcader londra yönetim kurulu

Bu haber kez okundu.

Dikkat Bu Fuarda Silah Çıkabilir

AVRUPA AJANSI (AVA) Eda ÜN / Londora-Her iki yılda bir Londara'da düzenlenen Uluslararası savunma ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı bu yıl 10-13 Eylül tarihlerinde yapılacak. Fuar Excell Fuar merkezinde yapılacak.Dünyanın En büyük Fuarlarından biri olan Savunma Ve Güvenlik ekipmanları Fuarı Bu yıl 50’in üzerinde ülke ve 1400’ün üstünde katılımcı bekleniyor.

 

Türkiye Savunma Sanayi 

Türkiye Savunma Sanayinde her geçen yıl emin adımlarla ilerliyor. Tubitak savunma sanayi araştırma ve geliştirme Enstitüsü Türkiye'nin ilk seyir füzesi olan  Som ile Türkiye'nin diğer ülkelerle anlaşmalı olarak ürettiği  F35 son insanlı hava aracı bu ilerlemenin en sağlam kanıtı. Türkiye'nin 2012 de yaptığı ihraçları açıklayan Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatları Birliği en çok ihracatın Uçak ve helikopter Malzemeleri ile yapıldığını belirtti. İngiltere ve Türkiye arasında  ise 2012 yılında  22 Milyon $ ihracat yapıldı.

 

Bomba istiyorsan İngiltere'ye

Her iki yılda bir yaptığı Uluslararası Savunma ve Güvenlik Fuar'ı  ile tepkileri çeken İngiltere ,  barış dağıtmak ve Kimyasal silah bulundurdukları gerekçesiyle Irak’a savaş açan taraflardan olmuştu. Bu fuar ile savaşan taraflara ekipmanların tedariki konusunda yardım etmekle kalmıyor, onlara silah da satıyor.

Taksimdeki  gaz bombaları, İngiltere’den

Türk Hükümeti’nin hangi firmayla anlaştığı kesin olmasada Taksim Gezi  Parkı’nda kullanılan gaz bombalarının İngiliz bir firma olduğu öğrenildi. O firmanında fuarda yer alacağına kesin gözüyle bakılmakta.

 

Bu yıl Fuarda 50’in üzerinde ülke ve 1400’ün üzerinde katılımcı bekleniyor. Bu yıl fuarda 6 yeni seminer de düzenleyecekler, uluslar arası katılımında büyük olduğu belirtilmekte. Tanıtımın yanında bedava eğitiminde verilecek. 

Fuarın en büyük avantajlarından biri bir çok uluslar arası firmanın ortak bir noktada buluşturup, yeniliklerden haberdar edebilmesi. Ayrıntılı bilgi için www.DSEİ.co.uk adresinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.