Öne Çıkanlar londra Aydın Çubukcu koronavirüs maç saat kaçta Bursa Kebap Evi londra Wolverhampton Nottingham yurt dışı pop müzik Aerro

Bu haber kez okundu.

Dolar yeni rekorunu kırdı

Dolar 2.7044 liraya ulaşarak yeni tarihi rekor düzeye çıktı. Dolar dünkü işlemlerde art arda 2.67 lira ve 2.68 lira sınırlarını aşarak 2.6873 lira ile yeni rekor düzeye tırmanmıştı. Haftanın ilk günü 2.82 lira düzeyinde hareket eden euro da yeni günde 2.8650 liraya kadar yükseldi. Global Menkul Strateji Müdürü Gökhan Uskuay, Merkez Bankası'nın TL'yi korumak içim adım atmadığına dikkat çekerek, "Merkez'in dün yaptığı açıklamalar yanlış adımlar, 22 Nisan'da da TL'yi koruma yönünde bir adım atacak gibi görünmüyor. Kademeli olarak dolarda yükseliş devam edecek" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.