Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Güncel altın fiyatları, 14 Kasım 2016

Altın fiyatları 14 Kasım haftanın ilk gününde düşmeye devam ederken, Cumhuriyet altınında düşme yerine yükselme görünüyor. Türkiye’de birçok yatırımcının aldığı çeyrek altında ise geçen haftaya nazaran sert düşüş hala yaşanmaktadır. Altın fiyatlarındaki bu düşüş, ABD seçimleri etkisinin geçmesi ve FED’in faiz artırımına dair sessizliğini koruması olarak görünüyor.Çeyrek altın fiyatlarında ise ABD seçimlerinden hemen sonra 220 Lira’nın üstünde satılmaya başlanırken, geçen hafta 217 Lira’ya kadar geriledi. Altın oranlarının genelinde düşüş meydana gelirken, Cumhuriyet altını pazartesi sabahı yükselişe geçti.

14 KASIM ALTIN FİYATLARI (SABAH SAATLERİ)

Altın fiyatları 14 Kasım sabah saatlerinde hangi aralıklarda satılıyor? Çeyrek altın geçen haftaya nazaran düşüşünü devam ettiriyor. Alış fiyatı 209 Lira, satış fiyatı ise 214 Lira. Yaz aylarında halkın en çok aldığı gram altında ise alış fiyatı 127 Lira, satış işe 127 Lira olarak işlem görmekte.  Yarım altında son durum ise alış fiyatı 418 Lira satış fiyatı ise 429 Lira. Tam altın alış fiyatı 839 Lira satış fiyatı ise 856 Lira. Cumhuriyet altını 14 Kasım’da yükselişte: Alış fiyatı 877 Lira iken satış fiyatı alış fiyatı ile aynı 887 Lira. Kadınların yatırım olarak en çok kullandığı 22 ayar bilezikte ise alış fiyatı 119 Lira satış fiyatı ise 119 Lira.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.