Öne Çıkanlar maç ne zaman No Tax for Genocide Oscar 2024 Ödül Töreni Londra TTFF veteran Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları Tugay Durak Birleşik Krallık İngiltere Göçmenlik Sistemindeki y The Old Church Yasmine Dar

Bu haber kez okundu.

Güncel altın fiyatları, 17 Kasım 2016

Kapalıçarşıda 24 ayar külçe altının gramı değişim göstermezken 129,20 liradan tamamladı. İstanbul Kapalıçarşı'da, bugün kapanışta çeyrek altın 211,00 lira, Cumhuriyet altını 864,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise dünkü kapanışa göre değişim göstermeyerek 129,20 liradan işlem gördü.Altının ons fiyatı ise dün bin 211 liraya kadar gerilemesinin ardından şu dakikalarda yüzde 0,6 artışla bin 225 dolardan işlem görüyor.AA Finans Analisti İslam Memiş, altının ons fiyatının son 6 ayın en düşük seviyesini test ettiğini anımsatarak, "Altının gram fiyatı dün yurt içi piyasalarda doların tarihi zirveleri test etmesine rağmen satış baskısında günü tamamladı. Altının gram fiyatının düşüşlerini geciktiren neden dolar kurunun güçlü olması. Dolar kurunda yaşanacak kâr satışları altının gram fiyatında sert düşüşlere neden olabilir. Teknik olarak altının gram fiyatı 126,50 devamında 125 lira seviyelerine kadar gerileyebilir." ifadelerini kullandı.Memiş, bugün altının ons fiyatında 1.217-1.237 dolar ve gram fiyatında 128-130 lira aralığında işlemler gerçekleştirileceği öngörüsünde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.