Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Güncel dolar/TL fiyatları, 2 Aralık 2016

Güne 3,43 seviyesinde başlayan dolar yönünü yukarı çevirdi ve 3,50'yi aşarak rekor tazeledi. Dolar en yüksek 3,5047'yi gördü. Euro da 3,63'lü seviyelerden hızla yükselerek ilk kez 3,70'in üzerine çıktı. Euro 3,7168'e kadar yükseldi. Piyasalar içeride başkanlık tartışmalarını yakından takip ediyor. Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anayasa değişikliyle ilgili yaptıkları görüşmenin ardından ortak açıklama yaptı. AK Parti ve MHP’nin üzerinde anlaştığı teklif, haftaya TBMM’ye sunulacak.

DOLAR ENDEKSİ 13,5 YILIN ZİRVESİNE YAKLAŞTI

Dolar global olarak da değerleniyor. Doların diğer altı büyük para birimi karşısındaki hareketini takip eden dolar endeksi 101.60'a yükselerek Mart 2003'ten bu yana gördüğü en yüksek seviye olan 102.05'e yeniden yaklaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.